Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Nu firar vi K-pop på Twitch: lås upp exklusiva K-pop-emotes

Oct 19 2020

Gå samman, alla K-pop-fans på Twitch! I takt med att K-pop fortsätter ta världen med storm går många i Twitchs musikcommunity samman för att fira sina favoritgrupper, bemästra danssteg, och heja på sina bandkamraters framgångar. Kärleken är äkta. Och för att göra kärleken mellan Twitch och K-pop-communityn officiell, lyfter vi fram exklusiva K-pop-program som producerats  av K-pop-kreatörer och släpper K-pop-emotes.

För att fira communityn som älskar K-pop-musik på Twitch har vi gjort 10 K-pop-emotes som ni kan låsa upp permanent mellan den 19 oktober 14:00 PT fram till den 30 oktober 23:59 PT. Du kan samla alla emotes genom att cheera minst 300 bits, köpa en prenumeration, eller ge bort en prenumeration i valfri affiliatekanal eller partnerkanal. All information finns här under vanliga frågor

Dessa K-pop-emotes har skapats med kärlek av illustratörerna /artagonist_HD och /Sntmntlrestart med en blinkning till musiken, kulturen och K-pop-communityn på Twitch som hjälpt göra det till en global kraft. 

Medan vi fortsätter att göra Twitch till det bästa stället för musikfans att förenas live kommer K-pop att vara en speciell del av musikcommunityn genom exklusiva K-pop-program med:

Kolla in alla K-pop-streamar och mer live under kategorin Musik. Håll ögonen och öronen öppna för det kommande firandet!

In other news