Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Hulde aan K-Pop op Twitch: ontgrendel exclusieve K-Pop-emotes

Oct 19 2020

Alle K-Pop-fans van Twitch, verzamelen! Terwijl K-Pop de wereld blijft veroveren, komen velen in de Twitch-muziekcommunity samen om hun favoriete groepen te huldigen, danspasjes onder de knie te krijgen en het succes van bandleden aan te moedigen. De passie is bijna tastbaar. En om die gedeelde passie van Twitch en de K-Pop-community echt helemaal officieel te maken, brengen we exclusieve K-Pop-programmering onder de aandacht die geproduceerd is door K-Pop-creators en maken we K-Pop-emotes beschikbaar.

Om de K-Pop-muziekcommunity van Twitch in het zonnetje te zetten, hebben we 10 K-Pop-emotes gemaakt die je permanent kunt ontgrendelen tussen 19 oktober 14:00 uur PT en 30 oktober 23:59 PT. Je kunt ze allemaal verzamelen door 300 bits of meer te cheeren, een abonnement aan te schaffen, of abonnementen cadeau te doen op een kanaal van een Affiliate of partner. Check voor meer info de FAQ

De K-Pop-emotes zijn met liefde gemaakt door illustratoren /artagonist_HD en /Sntmntlrestart met een knipoog naar de muziek, cultuur en K-Pop-community op Twitch die geholpen heeft om er een wereldwijd fenomeen van te maken. 

We blijven van Twitch de beste plek maken voor muziekfans om live samen te komen, en K-Pop maakt een speciaal onderdeel uit van de muziekcommunity door middel van exclusieve K-Pop-programmering met daarin:

Bekijk alle K-Pop-streams en meer live in de categorie Muziek. Hou je ogen en oren open voor het aankomende feest!

In other news